MIĘSO MIELONE

Technologia AHT zapewnia najwyższą jakość produktów oraz uznanie klienta

Modele PARIS, BERLIN i SALZBURG. Profesjonalne chłodziarki do przechowywania dużych ilości mięsa mielonego. Mięso pozostaje świeże przez wiele dni i zachęca do zakupu apetycznym wyglądem, co jest możliwe, ponieważ nigdy nie jest przekraczana krytyczna temperatura +2°C. Sprzedaż wzrasta dzięki rozszerzeniu oferowanego asortymentu i możliwości łatwej samoobsługi. Dobra prezentacja produktów przemawia do klientów, a marka AHT gwarantuje im ich pewną jakość.

Zalety

  • Wiele możliwości ustawienia urządzenia
  • Perfekcyjna ekspozycja towarów zachęcająca klienta
  • Automatyczne rozmrażanie
  • Elektroniczne sterowanie temperaturą: stale poniżej +2 °C, bez jej przekraczania, więc mięso się nie rozmraża
  • Pewna jakość produktów gwarantowana przez zachowanie stałej temperatury
  • Duża oszczędność energii w porównaniu ze standardowymi urządzeniami zespolonymi

Opcje ustawień

  • Jako pojedyncze, samodzielne urządzenie
  • W ustawieniu szeregowym
  • Jako część bloku
  • Poprzez zastosowanie urządzenia głównego można realizować różne koncepcje wykorzystania powierzchni
  • Możliwa integracja ze standardowymi systemami regałów

Opcje ustawień

Akcesoria

  • Dodatkowe elementy oświetleniowe w różnych wariantach
  • Podstawka dla modelu BERLIN
  • Dodatkowe nóżki dla modelu BERLIN
  • Uszczelki chroniące przed dostaniem się do urządzenia kurzu i wody
  • Zderzaki ochronne w różnych kolorach
  • Plakietki informacyjne – oznaczenie cen i asortymentu
  • Pokrywy do ustawień w bloku

Zakresy temperatur

  • PARIS 185 (U) ⁄ 210 (U) ⁄ 250 (U)
    • Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
    • Chłodzenie: +3 °C do +15 °C
    • Mrożenie: –18 °C do –20 °C (–23 °C)
  • BERLIN 200 (S)
    • Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
     
  • SALZBURG 83⁄210 (S) ⁄ 83⁄175 (S)
    • Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
     
  • Athen XL 175 (U) AD VS ⁄ 207 (U) AD VS ⁄ 210 (U) AD VS ⁄ 210 (S) VS ⁄ 210 (S) ⁄210 (U)
    • Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
    •  
    • Chłodzenie: +3 °C do +15 °C
    • Mrożenie: –18 °C do –23 °C
  • MALTA 185 (U)
    • Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
    •  
    • Chłodzenie: +3 °C do +15 °C
      Mrożenie: –18 °C do –23 °C