MIĘSO MIELONE
Technologia AHT zapewnia najwyższą jakość produktów oraz uznanie klienta
Modele PARIS, BERLIN i SALZBURG. Profesjonalne chłodziarki do przechowywania dużych ilości mięsa mielonego. Mięso pozostaje świeże przez wiele dni i zachęca do zakupu apetycznym wyglądem, co jest możliwe, ponieważ nigdy nie jest przekraczana krytyczna temperatura +2°C. Sprzedaż wzrasta dzięki rozszerzeniu oferowanego asortymentu i możliwości łatwej samoobsługi. Dobra prezentacja produktów przemawia do klientów, a marka AHT gwarantuje im ich pewną jakość.
Zalety
- Wiele możliwości ustawienia urządzenia
- Perfekcyjna ekspozycja towarów zachęcająca klienta
- Automatyczne rozmrażanie
- Elektroniczne sterowanie temperaturą: stale poniżej +2 °C, bez jej przekraczania, więc mięso się nie rozmraża
- Pewna jakość produktów gwarantowana przez zachowanie stałej temperatury
- Duża oszczędność energii w porównaniu ze standardowymi urządzeniami zespolonymi
Opcje ustawień
- Jako pojedyncze, samodzielne urządzenie
- W ustawieniu szeregowym
- Jako część bloku
- Poprzez zastosowanie urządzenia głównego można realizować różne koncepcje wykorzystania powierzchni
- Możliwa integracja ze standardowymi systemami regałów
Akcesoria
- Dodatkowe elementy oświetleniowe w różnych wariantach
- Podstawka dla modelu BERLIN
- Dodatkowe nóżki dla modelu BERLIN
- Uszczelki chroniące przed dostaniem się do urządzenia kurzu i wody
- Zderzaki ochronne w różnych kolorach
- Plakietki informacyjne – oznaczenie cen i asortymentu
- Pokrywy do ustawień w bloku
Zakresy temperatur
- PARIS 185 (U) ⁄ 210 (U) ⁄ 250 (U)
- Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
- Chłodzenie: +3 °C do +15 °C
- Mrożenie: –18 °C do –20 °C (–23 °C)
- BERLIN 200 (S)
- Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
- SALZBURG 83⁄210 (S) ⁄ 83⁄175 (S)
- Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
- Athen XL 175 (U) AD VS ⁄ 207 (U) AD VS ⁄ 210 (U) AD VS ⁄ 210 (S) VS ⁄ 210 (S) ⁄210 (U)
- Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
- Chłodzenie: +3 °C do +15 °C
- Mrożenie: –18 °C do –23 °C
- MALTA 185 (U)
- Chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C
- Chłodzenie: +3 °C do +15 °C
Mrożenie: –18 °C do –23 °C