SALZBURG

Zaprojektowany, by zwiększyć sprzedaż i obniżyć codzienne koszty. Wielu zadowolonych klientów!

Model SALZBURG. Solidne chłodziarki i zamrażarki z płaskimi, szklanymi pokrywami. Stabilny i mocny, a przez to lubiany i stosowany na całym świecie. Chłodziarki i zamrażarki AHT modelu SALZBURG mają wiele do zaoferowania: prosta instalacja (wystarczy je włączyć do prądu), przykuwający wzrok design, duża powierzchnia prezentacji towarów i solidne szklane pokrywy. Duża pojemność i funkcja automatycznego rozmrażania sprawiają, że na uzupełnianie zawartości i obsługę urządzenia poświęca się znacznie mniej czasu. Technologia chłodzenia AHT zapewnia, że towary są cały czas świeże. Konsumenci to uwielbiają!

Zalety urządzenia

  • Wystarczy podłączyć do prądu – urządzenie ma własny agregat
  • Pewna jakość produktów dzięki stałej temperaturze wewnętrznej i dużym rezerwom energii
  • Duża oszczędność energii w porównaniu ze standardowymi urządzeniami zespolonymi
  • Duża pojemność netto, co umożliwia umieszczenie w asortymencie większej ilości mrożonych produktów
  • Niewielkie koszty inwestycyjne i eksploatacyjne
  • Lepsza rentowność na m2
  • Automatyczne rozmrażanie
  • Najlepsza prezentacja towarów dzięki optymalnemu wykorzystaniu powierzchni sprzedażowej
  • Możliwa integracja ze standardowymi systemami regałów

Opcje ustawień

  • Jako pojedyncze, samodzielne urządzenie
  • W ustawieniu szeregowym
  • Jako część bloku
  • Poprzez zastosowanie urządzenia głównego można realizować różne koncepcje wykorzystania powierzchni
  • Możliwa integracja ze standardowymi systemami regałów

Opcje ustawień

Akcesoria

  • Pokrywy do ustawień w bloku
  • Dodatkowe elementy oświetleniowe w różnych wariantach
  • Ażurowe przegródki i pojemniki bazowe dla jeszcze lepszej prezentacji towarów
  • Zderzaki ochronne w różnych kolorach
  • Plakietki informacyjne – oznaczenie cen i asortymentu
  • Uszczelki chroniące przed dostaniem się do urządzenia kurzu i wody

Zakresy temperatur

  • chłodzenie: +3 °C do +15 °C
  • mrożenie: −18 °C do −23 °C
  • chłodzenie mięsa i mięsa mielonego: 0 °C do +2 °C